Spikeball (NIEUW)

Dit jaar start Strandevents.nl met onze nieuwste activiteit Spikeball! Spikeball is een te gekke nieuwe sport die is over komen waaien uit Amerika. Wij van Strandevents hebben het zelf afgelopen zomer al aardig kunnen oefenen en zijn er van overtuigd dat we hier een hele hoop mensen mee enthousiast kunnen maken. In Europa zie je het nog niet veel maar in Amerika is het al razend populair. Het is zeker geen gemakkelijk spel, maar na een klein beetje oefening, instructie, tips & tricks zullen wij ook van jullie echte Spikeballers maken.

Spikeball is een spel waarbij gebruik wordt gemaakt wordt van een grote hula hup met hierover een strak gespannen net. Het spel wordt gespeeld in teams van twee, het is twee tegen twee. Het is de bedoeling om de bal het net naar het andere team te slaan. Het andere team moet dan de bal via het Spikeball net weer terug spelen. Het team mag alvorens drie keer overspelen (net als met volleybal) Valt de bal op de grond zonder dat het andere team de bal terug kan spelen? Dan krijgt het team dat de bal sloeg via het net een punt. Er zijn geen lijnen om het Spikeball veld. Hierdoor krijg je een super dynamisch en actief spel waarbij eigenlijk iedereen door elkaar rent. De bal mag niet op de rand van het net worden gespeeld.

Wij vinden dat Spikeball een sport is die echt door iedereen gespeeld kan worden. Families, vrienden, collega’s, jong en oud? Het maakt echt allemaal niet uit! Heb je al een klein beetje affiniteit met volleyballen? Dan is dit helemaal een mega aanrader. Binnen enkele jaren zullen een hoop mensen bekend zijn met Spikeball. Op het moment is het al één van de hardst groeiende sporten in Amerika. Een leuk feitje is dat ook Spikeball voorbij is gekomen bij het Amerikaanse programma Sharktank.

Het is een spel dat voornamelijk op het strand of grasveldjes wordt gespeeld. Op het strand is het extra leuk omdat je dan ook af en toe naar de bal toe kan duiken zonder echt hard te landen.

Strandevents biedt Spikeball aan op de website al vanaf 10 euro per persoon. Wacht daarom niet langer en neem direct contact om een Spikeball clinic of middag te reserveren. Deze activiteit is ook zeer goed te combineren met volleybal. Achteraf kan er natuurlijk genoten worden van een hapje en een drankje.

Dus kom Spikeballen bij Strandevents!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *